Alături de femeile nimănui

home-care-options-abound-for-people-suffering-from-depression-in-home-care-support-services (2)

Cea mai importantă persoană din viaţa fiecăruia este o anumită femeie. Îi rostim numele, o iubim și îi suntem alături.

Din păcate, sufletele din Adăpostul de femei din cadrul  Direcției Generale de Asistență Socială a Municipiului București nu se simt importante pentru nimeni. Se simt cumva norocoase că au un adăpost şi că li se asigură hrană, în fiecare zi. Singurele persoane care se interesează de ele sunt angajații de la Asistență Socială. Iar ele nu își permit să spere la mai mult.

De 8 Martie, vrem să le oferim o altă viziune asupra ideii de a fi femeie şi poate astfel, chiar le vom oferi o şansă la o viaţă mai frumoasă.

Strângem pentru ele mici atenţii care definesc feminitatea. Puteţi dărui produse de îngrijire personală, bijuterii pe care nu le mai purtați, parfumuri sau deodorante, produse cosmetice de orice fel, puteți dona orice fel de obiecte pe care nu le mai folosiţi (oricum este momentul pentru curăţenia de primăvară). Încercăm să strângem tot felul de obiecte, exceptând hainele, întrucât obiectele de vestimentație sunt asigurate de DGASMB.

Vrem să aducem primăvara şi în sufletul femeilor nimănui!

Puteți trimite micile cadouri la sediul DGASMB, din Strada Foişorului nr. 56-58, Sector 3, Bucureşti, de luni până vineri, între orele 09:00 – 16:30. Dacă nu aveți posibilitatea să ajungeți la sediul DGASMB, puteți trimite ORICÂND pachetele dumneavoastră la sediul Asociației „Conectarea Socială”, Calea Victoriei 155, Bloc D1, Scara 2, Apartament 46, Sector 1, București.

Sau puteți să le dăruiți personal, duminică, 8 martie, între orele 11:00 – 15:00, la Adăpostul de Femei din Şoseaua Berceni nr. 12, Sector 4, Bucureşti (intrarea se face pe Strada Moldovița nr. 11, Sector 4, București).

 

Acest mic gest este început de Conectarea Socială, în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București și continuat de dumneavoastră!!!

 

Pentru mai multe informații, apelați la purtătorul de cuvânt al DGASMB:

Marius Popescu, tel: 0756.036.370

 

sau

office@conectareasociala.ro